VSE NOVICE
10. 12. 2021

Sezona tekmovanja v smučarskem krosu se je začela s stopničkami

Elan down
Na poti do stopničk

Elan tudi v zimski sezoni 2021/22 podpira tekmovanja v smučarskem krosu na najvišji ravni. Rus Sergey Ridzik in Kanadčan Brady Leman sta tekmovalno leto v Secret Gardenu na Kitajskem začela na stopničkah, na prvem in drugem mestu!

Letos bo na Elanovih smučeh poskušalo doseči svoje cilje več kot 30 tekmovalcev. Vrhunec sezone bodo 24. Olimpijske igre na Kitjaskem, 4. – 20. februrarja. In navijali bomo za medalje. 

Na seznamu najuspešnejh Elanovih tekmovalcev so imena Kevin Drury, Brady Leman, Brittany Phelan, Courtney Hoffos, Ryan Regez, Marc Bischofsberger, Tim Hornek, Sergey Ridzik, Terence Thicknavorian, David Mobarg, Grillet-Aubert Jade ….

Val Thorens v Franciji bo naslednji gostitelj tekmovanja v smučarskem krosu. Že ta vikend. Glede na to, da organizatorji načrtujejo nekaj sprememb na progi, napovedujejo pravi spektakel. 

Elanova tekmovalna službe je močno vpeta na vseh nivojih tega športa, upoštevajoč najvišjo kakovostno raven in zahtevnost aktivnosti. Razvoj izdelka je process, ki se nikdar ne ustavi, zato esno sodelujejo s službo razvoja, trenerji, serviserji, smučarskimi zvezami in navsezadnje tekmovalci, da lahko dosegajo najboljše rezultate. 

 

Testiranje opreme

Zelo smo ponosni, da je Elan ena najbolj priznanih blagovnih znamk v smučarskem krosu. Zdaj pa držati pesti za vikend in sezono uspehov.