VSE NOVICE
25. 09. 2023

Elan – usmerjen k vrhunskim inovacijam, funkcionalnosti, dizajnu in uporabniku na 55. sejmu MOS z novo linijo smuči PRIMETIME

Elan down
ELAN IN PRIMETIME

V soboto 16.09.2023 smo, na razstavnem prostoru Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport na sejmu MOS, premierno v Sloveniji predstavili serijo smuči PRIMETIME.

Elan je  ponosen član družine ambasadorjev slovenskega gospodarstva SPIRIT -  podjetij, ki jih odlikujejo vrhunski dizajn tehnološka dovršenost in trajnostnim pristop.

MOS

Foto: STA/Bor Slana

Direktor zimsko-športne divizije in podpredsednik skupine Elan mag. Leon Korošec v družbi predstavnika podjetja Alpina in ministra Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Hana.

Pogovor je dostopen na tej povezavi.

Leon Korošec je predstavil kako podjetju Elan uspeva že skoraj osem desetletij ohranjati sloves prvega inovatorja v smučanju in proizvajalca smuči.

»Ključno za mednarodni uspeh je imeti vizijo in zdravo ambicijo biti globalno najboljši v svojem segmentu. Oblikovanje, inovativnost in tehnološka dovršenost, pa so vzvodi, s katerimi to vizijo uresničiš,« je dejal. Pod Elanovo blagovno znamko je pestra paleta športnih programov za 356 dni v letu, ki jim je skupni imenovalec skrb za naravo in ljudi.  Z inovativnostjo, kot glavnim vodilom, stremimo k nenehnim izboljšavam, saj želimo svojim uporabnikom zagotavljati izjemne izkušnje.

Kar zadeva trajnostni vidik, pravi: »Naše izdelke v celoti zasnujemo, oblikujemo, testiramo in izdelamo na enem mestu, v Sloveniji. Na vseh naših smučkah piše, da so ročno izdelane v slovenskih Alpah.” V prihodnje si želimo postati najbolj zaželena blagovna znamka za vse, ki si želijo v alpskem svetu preživljati svoj prosti čas in biti prva izbira za različne športe, pri tem pa je v ospredju skrb za okolje in prebivalce, ki živijo v njem.

PRIMETIME IN MINISTER MATJAŽ HAN

 

Foto: STA/Bor Slana

Minister Matjaž Han, tudi sam navdušen uporabnik naših smuči, med ogledom nove serije smuči PRIMETIME

 

»Tako Alpina kot Elan sta legendarni slovenski blagovni znamki. Verjetno ni Slovenca, ki ne bi imel v omari vsaj enega para Alpininih čevljev, Elanu pa gre zahvala, da smo Slovenci smučarski narod,« je dejal gospodarski minister Matjaž Han in izpostavil velike sinergije med gospodarstvom, športom in turizmom.

LEON KOROŠEC, DIREKTOR ZIMSKOŠPORTNE DIVZIJE IN PODPREDSEDNIK SKUPINE ELAN

 

Foto: STA/Bor Slana

Povzeto po https://www.spiritslovenia.si/sporocilo/778