VSE NOVICE
20. 07. 2021

Elan prisoten na Digitalnem središču Slovenije

Elan down
Elan participates in the Slovenian Digital Center with Voyager skis.

Digitalno središče Slovenije je osrednji gospodarski dogodek slovenskega predsedovanja Svetu EU, ki podjetjem omogoča predstavitev inovativnih in tehnološko naprednih rešitev, produktov in storitev. Poleg predstavitvenega dela obiskovalcem ponuja predavanja, izobraževanja, konference, delavnice, hekatone, poslovna srečanja, mreženja in gostovanja.


Digitalno središče so odprli v ljubljanskem BTC, predstavljajo se najboljše zgodbe slovenskega gospodarstva, sodelujejo pa tudi znanstvene in izobraževalne institucije. V šestih mesecih Digitalno središče ponuja več kot 80 dogodkov, s katerimi želijo partnerji projekta oplemenititi digitalne kompetence vseh, ki želite nadgraditi svoja znanja na področju šestih mesečnih tematik: pametnih mest in skupnost, trajnostne družbe in gospodarstva, umetne inteligence, 5G in kibernetske varnosti, digitalizacije ter robotike in industrije 4.0. Dogodki bodo tematsko obarvani in namenjeni tako strokovni kot širši javnosti.  
Elan se bo kot globalna in inovativna znamka predstavil s konceptom Voyager, večkrat nagrajenimi prvimi zložljivimi vsestranskimi karving smuči na svetu. In sicer na mobilnem razstavnem prostoru v obliki Elanove prikolice. Sporočilnost pa bo posredovana s strani predstavnikov iz zimske divizije Elana. 

Ta teden se Elan v okviru dogajanja predstavlja na 3. Festivalu rešitev, na katerem sodelujejo podjetja, ki sledijo načelom trajnostne proizvodnje na področju tekstila, mode in proizvodnje. Cilj je na inovativen način izpostaviti svojo unikatno digitalno oz. zeleno rešitev. 

Digitalno središče je odprto za javnost, zato vabljeni, da nas obiščete tudi v Ljubljani. Več informacij: https://dihslovenia.si/obiscite-nas.