VSE NOVICE
08. 09. 2021

Elan prejel dve nagradi: Zlato priznanje GZS in priznanje Superbrands Slovenija

Elan down

Ponosni smo, da smo tudi na domačem trgu prepoznani kot vrhunska inovativna blagovna znamka. Prejeli smo namreč še dve priznanji: Zlato priznanje, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, in dodatno pa smo postali član kluba Superbrands Slovenije.

GZS letos obeležuje 25 let podeljevanja regionalnih priznanj za najboljše inovacije. Na nacionalni ravni je bilo letos podeljenih 153 zlatih priznanj, priznanja GZS za inovacije pa so prepoznane tako v Sloveniji kot v tujini.

Elan je do sedaj s strani GZSja za zimske izdelke prejel že 10 priznanj. In so plod močne vpetosti Elanove razvojne službe, ki vedno znova navdušuje s svojimi inovativnimi produktnimi idejami in rešitvami.

Vse prijavljene inovacije so bile ocenjene s strani regionalnih komisij. Elan je prejel zlato priznanje gorenjske Regije. Le najboljše zlate inovacije iz posameznih regij, tudi Elanova, pa so bile predlagane na nacionalni nivo in bodo ocenjene še s strani članov nacionalne komisije. Nacionalna priznanja GZS za inovacije bodo podeljena 12. oktobra 2021 na Dnevu inovativnosti.

Podelitev nagrade GZS

Superbrands Slovenija pa nas je kot super znamko prepoznala po posebnem postopku, ki poteka s strani raziskave med potrošniki in člani strokovnega sveta. K temu so zavezani, saj so del globalnega neodvisnega sistema Superbrands, delujočega v 90 državah. Član super znamk pa lahko postaneš samo na povabilo.

Elan je bil prepoznan kot blagovna znamka, s slovesom globalnega inovativnega športnega igralca, ki svoje izdelke izdeluje ročno v slovenskih Alpah, za potrošnika pa predstavlja znamko, ki izraža tradicijo, kakovost, zaupanje in čustveno navezanost.

Podelitev nagrade Superbrands

Nagradi potrjujeta, da utrjujemo pot znamke z močno in pravo poslovno strategijo.