VSE NOVICE
23. 03. 2022

Elan kraljuje v sezoni smučarskega krosa 2021/22

Elan down
Na stopničkah

Kako neverjetna sezona tekmovanj v smučarskem krosu je za nami! Elanovi tekmovalci so dokazali, da imamo najboljšo ekipo na svetu.


Sezona svetovnega pokala v smučarskem krosu 2021/22 je bila organizirana na devetih lokacijah, z dvanajstimi tekmami za moške in ženske. Boj za kristalni globus se je začel na Kitajskem in končal v Švici.


Celotno sezono smo nestrpno spremljali napete tekmovalne predstave. Elanova ekipa je nenehno skrbela za neverjetne rezultate. Devet tekmovalcev je z Elankami v rokah stopilo na podij za zmagovalce kar 27-krat. Dodatno pa sta Ryan Regez in Sergey Ridzik osvojila še zlato in bronasto olimpijsko medaljo. 


Največja Zvezda sezone je Švicar Ryan Regez. Njegove vrhunske predstave so mu prinesle dva velika naslova – postal je Olimpijski prvak in skupni zmagovalec v svetovnem pokalu v smučarskem krosu. 

Ryan Regez - zvezda smučarskega krosa


‘’Kakšna sezona, kakšni rezultati. Rad bi se zahvalil in čestital vsem Elanovim tekmovalcem za neverjetne rezultate. Iskreno sem vesel za ekipni uspeh. Trdo delo in predanost sta se izplačala. V Elanu se bomo še naprej trudili in podpirali tekmovalce z najboljšimi izdelki, vso potrebno podporo in servisom. Vedno dobri časi (Always Good Times) ,’’ je zaključil Blaž Lazar, vodja tekmovalne službe.