VSE NOVICE
20. 01. 2022

Elan je ambasador slovenskega gospodarstva

Elan down
Spoštovani in ponosni

Elan je kot globalno podjetje ambasador slovenskega gospodarstva že od samih začetkov. Kot takega nas predstavlja tudi Javna agencija republike Slovenije SPIRIT.

I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart.* je nacionalna komunikacijska kampanja znamke I feel Slovenia na področju gospodarstva, kot odziv na njegova pričakovanja po dvigu prepoznavnosti in ugleda Slovenije v mednarodnem okolju. Namenjena je celoviti in enotni promociji slovenskega gospodarstva na globalnem konkurenčnem trgu. Slovensko gospodarstvo je trajnostno naravnano in usmerjeno k uporabniku, ponuja kreativne, inovativne in dostopne rešitve za ljudi ter za dolgoročen razvoj družbe. Kampanja izpostavlja ključne konkurenčne prednosti Slovenije na nišnih področjih zelenega gospodarstva, okoljskih tehnologij, robotizacije, mobilnosti, digitalizacije, razvoja in raziskav ter kreativne industrije. SPIRIT Slovenija želi s komunikacijsko kampanjo I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART. graditi prepoznavnost Slovenije in slovenskega gospodarstva v tujini. Ambasadorji nacionalne kampanje s svojimi trajnostnimi, inovativnimi in pametnimi rešitvami bistveno pripomorejo k prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razviti, kreativno naravnani in zeleni državi, h gradnji njene pozitivne podobe ter promociji stabilnega in naprednega poslovnega okolja.

Elan je kot ugledno inovativno podjetje eden od ambasadorjev nacionalne kampanje Green. Creative. Smart. in je dokaz genialnega slovenskega gospodarstva.